Herman Ottó Általános Iskola

 

Az iskola épületében az évek során a feszes, racionális épületszerkezetek között a változó igényeket követő, organikusan burjánzó, esetleges térszervezés jött létre. A funkcionális kapcsolatok töredezettek. A felújítás és bővítés során a fő funkciókat szervező közlekedő tereket rendeztük. Az épület tömegét tagoló közlekedő magokat könnyedebbé, világosabbá és átláthatóbbá tettük, erős színezéssel jelöltük, ezzel is segítve a gyerekek tájékozódását az épületben.

 

Ottó Herman Elementary School

 

Over the years, changing demands were met with organically formed and ad hoc spatial solutions within the framework of the building’s strict and rational building structure. Functional connections became fragmented. The renovation and expansion process reorganized the circulation areas connecting the main functional spaces. The circulation nodes subdividing the volume of the building became lighter, transparent and more organized, marked with distinct colors to help with orientation within the building. 

 



épült / built:                          2014

cím / location:                      Budaörs, Ifjúság u. 6.

megbízó / client:                 Budaörs Város Önkormányzata

terület / area:                       4400 

építész / architect:              Gereben Péter, Evva Ambrus, Marián Balázs

munkatárs / assistant:      Bajusz Csaba, Kohout Dávid